Textila

Free metro delivery* Sign Up for $30 off your order!

DATE IDENTIFICARE:

S.C. TEXTILA S.A.

Adresa: B-dul Chimiei nr.12, Iasi 

CUI: RO1962496 

Registrul Comertului: J22/297/1991 

Telefon: 0740.212.519  

0758.104.740

Tel/Fax: 0232.274.346 

Emailmarketing@textilais.ro 

Acest site este detinut de S.C. TEXTILA S.A., societate cu sediul in B-dul Chimiei nr.12, Iasi si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate. 

S.C. TEXTILA S.A., va ofera acces si posibilitatea de utilizare a site-ului: www.textilais.ro, sub rezerva acceptarii acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui serviciu pus la dispozitie, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. 

 – In pagina „DESPRE NOI” va prezentam informatii despre BRANDUL TEXTILA. 

– Despre produsele comercializate de S.C. TEXTILA S.A. va prezentam in paginile ‘ACASA” si „PRODUSE”, imagini, parametrii tehnici, formatele de comercializare si preturi.

Preturile afisate nu includ transportul si nu includ TVA.

– Termenii si conditiile despre comercializare, expeditie, transport, plata produselor si termenul de garantie sunt afisate in pagina de „INFORMATII UTILE”.

Nu exista comanda minima impusa.

Factura fiscala se emite conform legislatiei aplicabile din ROMANIA si se trimite impreuna cu produsele comandate  la adresa de livrare.

Expeditia produselor se va face imediat ce plata reprezentand contravaloarea produselor comandate a intrat in contul nostru la banca. In acest scop factura sau factura proforma va fi scanata si transmisa la adresa de email indicata de client.

Recomandam plata in contul nostru din BCR, pentru rapiditatea expeditiei.

Conform legislatiei  aplicabile in domeniu, comanda transmisa pe acest website constituie un contract comercial intre client si S.C. TEXTILA S.A. si se executa de ambele parti potrivit legii si  TERMENILOR si CONDITIILOR afisate in paginile SITEU -lui, care se considera a fi integral acceptate de client in momentul transmiterii comenzii.

In cazul in care aveti nevoie de clarificarii suplimentare, accesati sectiunea Contact de pe  site-ul www.textilais.ro  adresa de email marketing@textilais.ro.sau contactati-ne telefonic. 

Drepturi de autor (Copyright)

Site-ul www.textilais.ro si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Administratorii site-ului www.textilais.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul acestuia, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor. 

CONFIDENTIALITATE

www.textilais.ro va folosi datele personale transmise de utilizator doar in scopul mentionat, al livrarii de servicii sau al transmiterii de mesaje promotionale catre acesta. Administratorii acestui site nu vor face publice si nu vor instraina gratuit sau contra cost date privind informatii personale ale clientilor. Acordul dat pentru termenii si conditiile enuntate pe <font”>www.textilais.ro</font”> reprezinta asumarea acestora de catre cumparator. 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate in cadrul www.textilais.ro care nu apare mentionata in prezentul document se va solutiona pe cale amiabila. In caz contrar, competenta revine instantelor de judecata din Romania. 

  Pentru informatii detaliate consultati ” POLITICA DE CONFIDENTIALITATE „ 

Data

25.05.2018

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare